• Lorem ipsum

Ontvangen bestelling

Een snelle levering is onze grootste zorg daarom zal men er alles aan doen om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. De bovenvernoemde ondernemer is echter niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen. De verzendingskosten, zoals aangegeven bij de bestelling, vallen ten koste van de koper.

Beschadigd

Het is aangeraden het pakket te openen bij levering. Bij duidelijke schade aan het pakket of als er iets ontbreekt, kan u de zending niet accepteren en terug meegeven met de leverancier. Wij zullen bijgevolg het nodige doen om u het juiste of onbeschadigd product zo snel als mogelijk te bezorgen. Als er toch nog een probleem zou zijn, kan u best binnen de 24 uur contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch op het nummer: +32 496 90 12 10. Beschadigingen aan de verpakking veroorzaakt door de verkoper, meer dan nodig om het product te beoordelen, vallen ten laste van de koper en deze producten kunnen niet geretourneerd worden.

Retourneren of omruilen?

Als een product u niet bevalt, kan u dit binnen de 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen: PigeonFeed, Venecolaan 52A, 9880 Aalter (België). Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is en voeg het retour/ruilformulier bij met uw naam, uw adres, uw bankrekeningnummer en het bestelnummer. Na ontvangst zal PigeonFeed de aankoopsom zo snel mogelijk terugbetalen. Wettelijk gezien moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeurd zijn. Het spreekt voor zich dat het betreffende artikel enkel kan teruggezonden worden in een onbeschadigde en ongebruikte staat, en in de originele verpakking. Aangekochte producten kunnen niet meer teruggezonden worden indien de verpakking geopend werd, producten of vloeistoffen gemengd werden, de verpakking door de koper beschadigd werd of ingeval een product met beperkte houdbaarheidsdatum. De kosten van terugzending zijn ten laste van de koper.

Bestelling wijzigen of annuleren

Indien u een bestelling wenst te wijzigen of annuleren, dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met ons via e-mail: [email protected] of telefonisch op het nummer: +32 496 90 12 10. Houd steeds uw bestelnummer bij de hand. Deze kan u terugvinden op de orderbevestiging.